Skriven av 13:39 Ur ruinerna

Allah sviker de absolut mest lojala rättrogna militanta

När coronaviruset började gå bärsärk fanns det en del muslimska militanta auktoriteter som morskt predikade att denna moderna pest var Allahs straff mot de otrogna (västerlänningarna). En muslim tillhörande de mer radikala schatteringarna behöver inte frukta. Sedan dog en mulla här och en predikare där…

Senast har en 37-årig islamist som huserat på ett amerikanskt fängelse avlidit av covid-19. Varför vi tar upp det är för att svensk media kablade ut att en “svensk” strukit med innanför fängelsemurarna. Så vidare svensk var han ju inte, han hade dock ett svenskt medborgarskap.

Mannen hade rest till Etiopien där han stred för Al-Shabab. Muselmanens advokat tyckte det hela var sorgligt, mannen skulle nämligen släppts ut villkorligt om något år och ett halvt. Detta efter 11 år i fängelse. Nu blir det inte så. Kort sagt verkar det som att Allah inte backar de som säger sig vara de absolut mest lojala rättrogna militanta följarna.

(Visited 332 times, 1 visits today)