Skriven av 09:54 Artiklar, Världen • En kommentar

Chimpout Tuesday

Vi har alla sett de svarta rutorna i sociala medier. Aningslösa vita människor postar dessa som ett led i Blackout Tuesday för att visa solidaritet med de svarta människor i USA som nu skapar upplopp i ett 30-tal amerikanska städer, på grund av ett polisingripande mot en multikriminell svart man.

Dessa svarta rutor är som ett monument över den själsliga döden hos de som postar den. För vilka är det som postar denna svarta ruta? Vita människor, förstås. Vi har under tisdagen sett allt från företag till individer sätta denna frivilliga dumstrut på huvudet. Även personer som vi trodde var typ på vår sida. Ja, vi tittar på dig, Jonna Jinton.

Låt detta vara ett lackmustest för fårskallar. Postar man en sådan svart ruta så kan vi lugnt avfölja personen i fråga, aldrig lyssna på vad denne har att säga igen och företag som delat den svarta rutan kan vi med gott samvete sluta handla av.

Man kan fråga sig: alla dessa kändisar i Sverige som deltar i Blackout Tuesday, kan de ens sätta ut Minneapolis på en karta? Vet alla de som delar den svarta rutan att George Floyd var en dömd våldsam brottsling som flyttade till Minnesota (en av de vitaste staterna i USA, förresten) för att fly från sitt förflutna och börja om? Det gick sådär, för när polisen ingrep mot honom var det för att han försökte handla med falska pengar i en affär. Eller är det helt enkelt så att alla dessa aningslösa fjantar inte vill missa chansen till lite gratis godhetssignalering?

Postar man en sådan svart ruta så kan vi lugnt avfölja personen i fråga, aldrig lyssna på vad denne har att säga igen och företag som delat den svarta rutan kan vi med gott samvete sluta handla av.

Blackout Tuesday har varit en sorglig uppvisning i brist på etnisk insikt hos de vita människor som deltagit. Tror ni att svarta människor ser er som allierade? Tror ni att de betraktar er som jämlikar? Tror ni på fullaste allvar att de respekterar er? Det allra roligaste är när kändisar med hög svansföring försöker kapitalisera på slacktivismen men faller platt med ansiktet rakt i en gräddtårta. Den brittiska skådespelerskan Emma Watson, känd från Harry Potter-filmerna som Hermione Granger, är känd vänsterbliven och bestämde sig förstås för att medverka. Det gick inget vidare bra. Hon fick hätsk kritik för att den svarta rutan hon postade hade en vit bård, för estetikens skull. De politiskt korrekta har satt upp ett formidabelt försvarsverk av minor och taggtråd som även deras egna allierade kan fastna i, till vår enorma skadeglädje.

Men ett vitt piller i sammanhanget är att de mycket väl kan ha gått på en trollning. Det hävdar i alla fall en anonym användare på internetforumet 4chan, som har en lång historik av framgångsrika trollningar som vänstern okritiskt gått på:

Thanks to those anons who participated in the ‘Black Lives Matter Blackout’.

For those who don’t know: We pushed the hashtag ‘blackout’ and encouraged Black Lives Matter and their alleged allies to post a blank black screen along with staying off social media for the day so they can shut the fuck up for once.

Keep pushing this tag and maybe we’ll have peace within 24hrs.”

Medan hela världen ägnar sig åt politiskt korrekt poserande och upplopp på grund av afroamerikanen George Floyds frånfälle vill vi påminna om dråpet av Tommie Lindh av en afrikansk man. Men kravallar vi svenskar på grund av det?

(Visited 456 times, 1 visits today)

Prova tre nummer för 99 kronor!

Få Nationalisten resten av året för mindre än halva priset. Passa på att prova Sveriges enda nationalistiska tidskrift!