Skriven av 13:21 Artiklar, Krönika

Europa under attack

“Europa är vårt hemland. Faller Europa så faller de europeiska länderna och vår civilisation. Vår svenska befrielse är en del av en europeisk befrielse – de hänger ihop.”

UR NATIONALISTEN NR. 6 | Vi hör ihop. Är det något jag upptäckt då jag rört mig bland nationalister från hela Europa (och för den delen, när jag träffat européer utan insikt om deras politiska inställning) så är det att vi hör ihop. Vi är inte ”samma” – långt ifrån många gånger – men vi hör ihop. Grunden är ”samma”. Det har den inte varit när jag träffat människor från andra delar av världen. Asiater eller afrikaner skiljer sig från oss européer och från varandra. Det är tydligt. Förvisso kan många skillnader överkommas genom att man anammar kultur och språk, men inte alla. Skillnaderna går djupare än hudfärg.

Det här är en prenumerantexklusiv artikel. För att läsa den måste du teckna en prenumeration eller logga in. Du kan välja om du vill få hem tidningen i brevlådan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 3 times, 1 visits today)

Prova tre nummer för 99 kronor!

Få Nationalisten resten av året för mindre än halva priset. Passa på att prova Sveriges enda nationalistiska tidskrift!