Skriven av 09:05 Artiklar, Världen

Tiden håller på att rinna ut för BLM-revolutionärerna

I kölvattnet av allt grövre våld, vansinniga krav och en ökad förståelse för att svarta utnyttjas håller BLM på att tappa både kraft och fart.

Revolutionen behöver framåtrörelse och fart. I dess spår sker alla möjliga övergrepp, våldsdåd och vidrigheter men dessa kan “glömmas” om rörelsen går framåt med stora steg. BLM har delvis lyckats med det. Men nu börjar det kärva för dem och anstiftaren George Soros et consortes riskerar att se hur satsningen ebbar ut till inget alls.

Svensk media tiger fortfarande om det våld som BLM gjort sig skyldiga till i de städer där vänsterliberala borgmästare gett dem carte blanche att härja. Att något så vansinnig som den “autonoma zonen” Chaz/Chop i Seattle i princip kunde passera förbi obemärkt (Magda Gad var där och lät sig charmas i och för sig) säger det mesta. Sammalunda det överfall som riktats mot vita människor, för att de är vita.

Också i USA har deras versioner av gammelmedia varit tyst. Nej, det är fel ord. De har valt att vinkla åt helskotta och givit förövarna allt stöd och skydd de kunnat frammana. Frågan är bara hur länge det kan fortgå?

Det finns flera aspekter av detta och en är att det verkar gå upp för dem själva att deras fästen håller på att falla. Att woke-extremister dikterar vad som får sägas bekymrar inte lika mycket som att deras städer; Los Angeles, New York, Seattle, Portland med flera ser en veritabel exodus av samma personer som orsakat den omstörtande politiska förändring som nu skrämmer dem.

Eländet som kommer av den vänsterliberala politiken i praktiken håller på att lägga delar av USA under sig och helt plötsligt är det i kändisarnas kvarter som skiten träffar fläkten. Då är det inte lika roligt längre.

Det andra är att våldet börjar nå sådana proportioner att det är svårt också för den mest cyniske journalisten och opinionsbildaren att fortsätta titta bort. Vi hade den lilla svarta flickan på åtta år som sköts ihjäl av BLM-aktivister i Atlanta och åtskilliga filmklipp på hur människor (främst vita) misshandlas av de färgade massorna och deras allierade vita i antifa.

Senaste exemplet är BLM-terroristerna i Portland som fick en bil att krascha för att sedan släpa ut föraren och misshandla honom så grovt att hans liv fortfarande hänger på en skör tråd. Våldet utövas med frenesi och precision, omaskerat och öppet för världen. Till och med New York Post skriver om det, under rubriken: BLM mob beats white man unconscious after making him crash truck.

Förutom våldet är det allt svårare för allt fler att bortse från BLM:s bisarra krav. Det var en sak när man var “mot rasism”, det skrev de flesta under på. Men sedan blev det värre, när de svarta revolutionärerna kräver pengar av vita som skadestånd för slaveriet och att vita flyttar från sina hus och hem för att svarta ska få bo där; eller att man kräver familjens avskaffande … med mera.

En annan sak som blir mer och mer tydlig är att det är “vita” vänsterradikaler som står bakom hela projektet. Och judar i form av Soros med sin feta plånbok som finansierar. Det är inget nytt för den som läst på om medborgarrättsrörelsen eller den svarta organisationen NAACP som inte hade många svarta grundare, desto fler judiska.

De svarta förväntas göra skitjobbet åt sådana som Soros och vita liberaler, demokrater och vänsterradikaler.

Här börjar man dock stöta på patrull eftersom många svarta också höjer sina röster och avvisar just dessa krafter. Framförallt är det svarta som sett igenom det demokratiska partiets locktoner och helt förkastat BLM och dylikt. Men också andra, svarta som förvisso tror på att vita är skyldiga till deras problem, inser att de utnyttjas som spelpjäser. De uppskattar det inte.

USA:s vänsterradikaler har alltid sett ner på den svarta människan. Är det någonstans man ska titta för att finna rasism så är det hos dem. Ett exempel bland många är att de tror att svarta i mindre utsträckning röstar om man måste registrera sig för det innan … eller om man måste ha ett ID-kort. Vänstern tror inte att svarta klarar sig utan dem. Vänstern kan inte acceptera att svarta klarar sig på egen hand. Vänstern måste trycka ner de svarta för att kunna utnyttja dem som brickor i sitt spel. Så har det alltid varit och tyvärr har svarta ledare (Martin Luther King med flera) för egen vinnings skull varit lydiga mot “massa“.

Nu ska vi inte göra oss någon föreställning om att svarta en masse kommer resa sig mot BLM, Soros och vänstern. Däremot är det mycket möjligt att vänsterliberalerna, på grund av att tillräckligt många sett igenom dem, inte kan hålla det momentum som krävs för sin revolution. Det känns lite som att det stretas emot, att revolutionen kommit av sig. Visst, det sker upplopp och vita attackeras. Men kommer det demokratiska partiet fortsatt stå bakom våldsmakarna nu när det närmare sig val? Kommer de hittills eftergivna borgmästarna och guvernörerna fortsätta stötta BLM?

Jag tror att detta stöd kommer falna alltmer. Ju längre tiden går helt enkelt. Allt tyder på det. Man kan inte helgardera sig mot en nytändning, men just nu syns den inte. Sista spiken i kistan kan vara den kommande rättegången mot poliserna som ska ha orsakat George Floyds död. När väl fakta kommer fram i rättssalen och varje video ska nagelfaras så kommer det kanske stå klart att det gjorts en höna av en fjäder … igen.

Tittar vi internationellt så är det redan gårdagens nyheter. De vanliga godhetsapostlarna gick man (kvinna framförallt förstås) ur huse för att visa sympati. Men en gång fick räcka tydligen. Det är inte första gången dylikt från USA inte får fästa i Europa, trots benägen hjälp från media och kändisar.

Men bara lugn. BLM försvinner inte. Den är en del av den “motståndsrörelse” som Clinton med flera pratade om; där politiker, tidningar och storföretag med en agenda tillsammans med “gräsrötterna” (den lättpåverkade massan) skulle krossa Trump. Först när dessa försvinner, låses in eller på andra sätt begränsas och förpassas bort kommer en varaktig förändring till det bättre ske. Låt den dagen komma snart.

Vill du läsa mer sådant här? Teckna en prenumeration på Nationalisten, Sveriges enda nationalistiska tidskrift. Den kommer ut en gång i månaden och du väljer själv om du vill få hem den tryckta upplagan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 688 times, 1 visits today)

Prova tre nummer för 99 kronor!

Få Nationalisten resten av året för mindre än halva priset. Passa på att prova Sveriges enda nationalistiska tidskrift!