Skriven av 11:55 Ur ruinerna

Förvånas inte över att skatt och tvång är Liberalernas melodi

Liberala ungdomsförbundet – gänget som gav oss krav på att incest, nekrofili och sex med djur ska vara tillåtet – är igång igen. Men nu handlar det inte om friheter, utan om tvång. Framförallt om tvång i form av skatter. Förbundet gick här om sistens ut och krävde en speciell köttskatt samt höjd dieselskatt.

Somliga politiskt intresserade kanske grunnar över hur det kommer sig att L:s (ska ju stå får liberal) ungdomsförbund driver dylika frågor. Det är för att man tror att L är liberala i definitionen “klassisk liberal”. Så är inte fallet.

Liberalerna är vänsterliberala och det är också Centerpartiet. De har tagit det sämsta från liberalismen och socialismen och gjort en häxbrygd som är ett hot mot mänskligheten. Detta är orsaken varför de passar så bra ihop med MP och S.

Därför är det inte underligt att Luf-ordföranden Romina Pourmokhtari å ena sidan kan tycka att folk ska få bete sig som svin och göra vad de vill, och å andra sidan helt och fullt applådera att staten lägger sig i mer och mer och mer.

Förvisso ska man inte lägga för mycket energi på vad ungdomsförbunden vill, men å andra sidan, det är i dessa förbund som nästa generations makthavare finns om det vill sig illa. Till skillnad från förr, då toket trubbades av med åldern, verkar det snarare förstärkas idag. Så snart kanske en ännu mer extrem och förvildad Romina Pourmokhtari sitter i riksdagen och svingar fritt.

Vill du läsa mer sådant här? Teckna en prenumeration på Nationalisten, Sveriges enda nationalistiska tidskrift. Den kommer ut en gång i månaden och du väljer själv om du vill få hem den tryckta upplagan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 45 times, 1 visits today)

Prova tre nummer för 99 kronor!

Få Nationalisten resten av året för mindre än halva priset. Passa på att prova Sveriges enda nationalistiska tidskrift!