Skriven av 09:15 Artiklar, Sverige

Kriminella klaner hotar Sverige – och det lär inte ändras i brådrasket

40 kriminella klaner finns etablerade i Sverige och deras mål och mening är att tjäna pengar och erövra makt. Detta görs med alla till buds stående medel. De är stater inom staten AB Sverige och har sina områden i vilka de är herrar, där de bestämmer. Dessa platser är inte Sverige, de är “klanland”.

Vi kan å ena sidan konstatera att det inte är någon nyhet, inte för oss i alla fall. Inte heller för den som intresserat sig för Sveriges väl och ve. Det har varit så länge i vårt land att invandrargrupper organiserat sig etniskt och på olika sätt främjat sina egna intressen. Somliga av dessa grupper gör det genom att dominera massmedia eller annat; andra gör det genom att skapa organiserade kriminella nätverk baserade på familjeband.

Att förvånas över det hjälper föga. Det ser likadant ut i deras hemländer där klanen, familjen eller stammen är den centrala enheten till vilken man har sin lojalitet. Staten, i den mån det finns en sådan, är ingen man underställer sig om man inte måste. Styrka ger rätt i dessa fall.

AB Sverige är svagt vilket gör att de utländska klanerna kan bli starka. De flyttar fram positionerna i samma takt som samhället försvagas och drar sig undan.

Dessa kriminella klannätverk har inte dykt upp över en natt. De har haft många år på sig att bli starka. Svenska politiker och samhället som sådant har tillåtet det. Uppfyllda av sina egna ideologier och godhetssignalering har de förnekat allt negativt med massinvandringen, mångkulturen och annat som försvagat vårt land och vårt folk; feminism, genusdoktrin och så vidare.

Det många spår: katastrofernas konvergens, har på ett sätt redan ägt rum. Grunden till katastrofen har redan lagts och det går inte att göra ogjort. Man säger att Rom gick under många år innan undergång var uppenbar för alla, det samma gäller vårt Väst.

Etablissemanget, politikerna, poliser och folk i gemen är kortsiktiga i allt. Man tänker inte längre än näsan räcker varför debatten är som en gammal repig skiva. Årtionde efter årtionde hör vi samma “lösningar” på liknande problem. Därför löses heller ingen problem.

Det kommer bli likadant denna gång. Antagligen gör man några punktinsatser mot klanerna för att visa styrka; politiker kommer använda dem som slagträn i debatten och andra kommer säga “vad var det jag sa”. Någon ändring blir det däremot inte och att dessa brottsorganisationer kommer skjutas i sank kan man bara drömma om. För att hantera dylika brottsnätverk, med förgreningar in i företagsvärlden och politiken så krävs något helt annat än vad vi har idag. Namnet Cesare Mori – känd som “järnprefekten” – kommer till exempel upp i tanken.

Märk väl att det går att komma till rätta med kriminella klaner i Sverige. Såväl deras organiserade brottslighet som annan mängdbrottslighet riktad mot svenskar. Men då krävs det en statsminister som inte ser “högerextremister” som den värsta fienden eller en Annie Lööf som fortsatt vill hålla gränserna öppna. Inte heller behövs en Ulf eller Ebba som plockar poäng men inte menar vad de säger.

Ett nationellt styre skulle klara utmaningen med bravur. Inget tyder dock på att en sådan politisk lösning är i antågande. Manegen måste krattas för detta genom en metapolitisk nationell renässans, men det vet du kära läsare.

Därför är det bra att debatten nu vaknat till liv och att saken kommer på tal. Det ska vi dra nytta av. Vi ska inte bara säga “vad var det vi sa” även om vi kan tillåta oss det ibland. Etablissemanget har inga förklaringar, det har vi. Inte heller har de lösningar. Men det har vi. Dessa ska vi dela med oss av och visa ett tydligt alternativ.

Vill du läsa mer sådant här? Teckna en prenumeration på Nationalisten, Sveriges enda nationalistiska tidskrift. Den kommer ut en gång i månaden och du väljer själv om du vill få hem den tryckta upplagan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 232 times, 1 visits today)

Prova tre nummer för 99 kronor!

Få Nationalisten resten av året för mindre än halva priset. Passa på att prova Sveriges enda nationalistiska tidskrift!