Skriven av 13:31 Ur ruinerna

S och MP säkerställer att massinvandringen fortsätter

Föga förvånande kom S och MP fram till en överenskommelse som ser till så att den generösa invandring- och flyktingpolitiken i Sverige fortsätter. I klartext har S vikt ned sig för MP, som tillåts utöva stor makt över Sverige trots deras storlek.

Moderaterna, som själva kom överens med MP om massinvandring till Sverige under Reinfeldts tid (för att straffa svenskarna som röstat på SD) är upprörda. Partiets migrationspolitiska talesperson skriver på Twitter:

“På tio månader har Socialdemokraterna gått från att vilja ‘kraftigt’ minska antalet asylsökande till att vilja öka invandringen. Till varje pris sätts makten framför ansvar.”

SD:s Jimmie Åkesson svarade med en arg film från bilen, på Twitter och senare med ett pressmeddelande som inte skrädde orden:

“Det här betyder krig, i riksdagen, och i kommande valrörelse. Socialdemokraterna ska inte komma undan detta svek.”

Problemet är väl det att SD:s hårda ord gärna faller platt, som när de lovade en satsning motsvarande “valkampanj” under “flykting”-krisen. Det blev inget av det alls. Dock finns lite hopp och det är att SD vågar prata om återvandring nu. Så efter att exempelvis opinionsbildare som Motgift (numera Det fria Sverige, Svegot och Nationalisten) lanserade treklangen: Internera-Deportera-Repatriera och Alternativ för Sverige brett lanserade “återvandring” under valrörelsen.

SD:s Henrik Vinge klargjorde nämligen:

“Regeringen försöker få en ny våg av massinvandring till Sverige. Sverige behöver inte invandring, vi behöver en omfattande återvandring.”

Upp till bevis.

Vill du läsa mer sådant här? Teckna en prenumeration på Nationalisten, Sveriges enda nationalistiska tidskrift. Den kommer ut en gång i månaden och du väljer själv om du vill få hem den tryckta upplagan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 102 times, 1 visits today)

Prova tre nummer för 99 kronor!

Få Nationalisten resten av året för mindre än halva priset. Passa på att prova Sveriges enda nationalistiska tidskrift!