Skriven av 14:21 Ur ruinerna

Bögar blev scoutledare – du kan inte ana vad som hände sedan

År 2015 tillät till sist Pojkscouterna i USA öppet homosexuella män som barn- och ungdomsledare. Detta efter decennier av påtryckningar från vänstern. Det skulle de inte ha gjort. Förra året avslöjades ett hemligt register med namn på 8 000 ledare som misstänks för sexuella övergrepp mot över 12 000 pojkar. Därtill har 300 stämningar gällande homosexuella övergrepp lämnats in.

Det hela är en dyr affär varför organisationen nu tvingas ansöka om konkursskydd. En gång i tiden var öppet homosexuella inte välkomna till Pojkscouterna, det var på den gamla goda tiden, en tid då homosexuella övergrepp inte stod som spön i backen.

Men kanske är 12 000 våldtagna pojkar ett pris som är värt att betala för att kunna vifta med Prideflaggan?

(Visited 30 times, 1 visits today)