Skriven av 12:58 Ur ruinerna

Lev traditionellt och lev längre

Experter från fem länder har analyserat uppgifter som tagits fram av English Longitudinal Study of Ageing och vad de kom fram till får nog varje liberal Svärjevän att rynka på näsan: kvinnor som haft fler än tio sexpartners löper 91 procent större risk att drabbas av cancer än kvinnor som bara haft en (här utbrister kvinnor från Amishfolket, mormonerna, diverse frikyrkor ut i ett gemensamt “hold my beer”). För männens del, om de haft två till fyra sexpartners, hade de 57 procent större risk än karln med bara en. Hade de haft tio eller fler kröp siffran upp till 69 procent. Inte nog med att man fick cancer av sin skörlevnad, andra kroniska sjukdomar ökade också.

Återigen visar det sig alltså att västs gamla fina tradition att ge fan i att ligga runt och spara sig till sin första (och enda) hustru var och är en riktigt bra idé. I sin tur betyder det att den moderna världens apologeter för alla horor och horkarlar som ränner runt är livsfarliga – ordagrant livsfarliga.

(Visited 5 times, 1 visits today)