Skriven av 14:18 Ur ruinerna

Också muslimer kan ha rätt

Miljöpartiet i Västervik stödjer ett medborgarförslag från en muslimsk organisation. Det är kulturföreningen Fyren som vill ha separerade badtider i simhallen. Frånsett att MP är ett skvatt galet parti och att muslimer inte borde finnas i Sverige så är det svårt att inte applådera möjligheten för kvinnor att kunna nyttja simhallen utan män närvarande (och vice versa). Vad är det för människor som kan med att kräva att män och kvinnor alltid ska tvingas på varandra i offentligheten? 

Ta bara alla dessa könsneutrala offentliga toaletter man hittar på mackar. Som man har man ju fått dragas med bra äckliga toaletter eftersom det tyvärr verkar vara som så att många människor av hankön aldrig verkar bli rumsrena, och nu ska kvinnorna tvingas in i samma helkaklade helveten. Det kan de tacka feministerna för.

Att våra fruar och döttrar också ska behöva stå ut med “hö-hö” gubbar (jämför med jargongen på sociala medier när Bengt-Staffan som-har-gått-livets-hårda-skola och tror att Janouch är Guds gåva till svensken ger komplimanger till någon halvnaken flicka som kunde vara hans dotters dotter) eller kaoskids från orten när de vill till badhuset är ju ren och skär sadism.

Självklart ska kvinnor och män ha separata toaletter, möjlighet att slippa det motsatta könet på badhuset (och gymmet) samt erbjudas pojk- och flickskola. Detta förstod vi en gång i tiden i väst, sedan spårade vi ur.

(Visited 11 times, 1 visits today)