Skriven av 09:19 Ur ruinerna

Pin(S)amt som vanligt

Kommunalrådet Marie Larsson (S) blev inte överfallen i sitt “bo” som hon gick ut och skrev om på sin Facebook (väl medveten om att någon murvel skulle plocka upp det och sprida i etern). Inte heller fanns det något politiskt alls i sammanhanget. Efter någon dags drevande där demokratin återigen var hotad av hatarna så berättade polisen att det inte fanns några politiska motiv; att det anmälts fram och tillbaka samt att det hela utspelats i Larssons husvagn på en camping i Älvkarleby.

”Nu har även jag stått öga mot öga mot hatet. En man med hat mot mitt politiska engagemang har handgripligen slagit mig mot marken. I vårt fram tills nu trygga bo sker detta”, skrev S-ledamoten för att några dagar senare meddela att hon inte kommer lämna några kommentarer angående händelsen. Att politiker ljuger är vi vana vid så egentligen är väl Maries hittepå inget att höja på ögonbrynen för. Men likväl gör man det eftersom det är så pinsamt. Var hon på fyllan när hon gjorde inlägget månne? Kanske verkade det hela rimligt där och då? Eller var det kallt beräknat, med övertygelsen om att lögnen skulle passera? Det lär vi aldrig få veta

(Visited 15 times, 1 visits today)