Skriven av 14:39 Ur ruinerna

Socialdemokratisk sotdöd

Sverigedemokraterna fortsätter att gå starkt i opinionen. Enligt SVT/Novus februarimätning är partiet nu störst i Sverige. Det visar sig nämligen att S tappar i samma takt som SD och V ökar.

Man kan tycka vad man vill om SD men en sak är säker: lutar man sig tillbaka och tittar på Sverige över tid så är det fantastiskt att se hur SD år efter åt ätit av den socialdemokratiska kolossen till den milda grad att frågan faktiskt kan ställas: kommer S implodera fullständigt?

År ut och år in har vi tvingats leva med en socialdemokrati som på alla sätt och vis dominerat. Nu är det slut med det. Men vi ska inte ropa hej för den sakens skull. Problemet med S är deras inflytande utanför realpolitiken. Kolossen är fortsatt en koloss med slemmiga tentakler djupt rotade i samhället. De är den djupa staten i vårt land och det kommer ta tid att rensa bort den.

(Visited 3 times, 1 visits today)