Skriven av 10:30 Artiklar, Världen

Tysk polis: förbered er för strid

Ett par historier berättade av en tysk polis visar vikten av att vara inställd på strid när det behövs, istället för att jamsa med och låta sig förnedras av invandrare. Äntligen en polis som uppmanar människor att göra motstånd!

Genom bekanta träffade jag nyligen en tysk polis som berättade skrämmande historier för mig. Den ena handlade om ett par som fick för sig att tälta i en park eller vid en badplats eller något liknande allmänt område. Det kändes kanske lite busigt eftersom det inte finns någon allemansrätt i Tyskland. Man får bara tälta i egen trädgård och på campingplatser.

Men som så ofta i våra horribla tider så slutade buset förstås i katastrof. En invandrad man gick förbi och såg sin chans till djävulskap. Med sin kniv skrämde han bort mannen och våldtog kvinnan. Men vad gjorde kvinnans man egentligen när han blev så skrämd? Tog han en joggingrunda på den mörka mannens inrådan, eller vad? Stod han bara petrifierad och såg på?

Det här är en prenumerantexklusiv artikel. För att läsa den måste du teckna en prenumeration eller logga in. Du kan välja om du vill få hem tidningen i brevlådan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 14 times, 1 visits today)