Skriven av 08:55 Krönika, Ur papperstidningen

Ett public service att hylla

En tanke slog mig för ett par veckor sedan när jag och min dam tittade på SVT:s underhållningsprogram På Spåret. Alla är för farao vänster. Programledare, musiker, de tävlande – alla är vänsterliberala. Om de inte är uttalat vänster eller liberaler så är de implicit vänsterliberala genom att man vet att de hellre skulle tömma en giftkalk än att ge uttryck för en åsikt som går emot konsensus i det offentliga Sverige

UR NATIONALISTEN NR. 2 | Detta är givetvis inget nytt för oss som har lite koll på läget men när man stannar upp och tänker på det så är det faktiskt häpnadsväckande. All mainstreammedia är vänsterliberal, även underhållning och kultur. På Spåret kan te sig som ett ganska så oskyldigt underhållningsprogram och det är lika populärt i alla politiska läger. Det säger också något om hur vänstern har lyckats vrida hela kulturen åt sitt håll utan att folk ens reagerar längre. Det är förstås likadant om du knäpper på radion och lyssnar på P1 eller P3 eller en kommersiell station för den delen; det är bara vänsterliberala åsikter och mainstreamperspektiv som genomsyrar alltihop. Visst, På Spåret har säkert med någon enstaka borgerlig kändis som tävlande och sedan använder de detta som alibi för hur stor bredd de har på de medverkande. Fast vi vet ju alla att det är bull och de tror ju inte ens på det själva; de vill bara slå blå dunster i ögonen på oss. Inget att se här, du är representerad, ge oss dina skattepengar. NPC-dominansen i media är total.

Det här är en prenumerantexklusiv artikel. För att läsa den måste du teckna en prenumeration eller logga in. Du kan välja om du vill få hem tidningen i brevlådan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 36 times, 1 visits today)
Share This