Skriven av 09:57 Sverige

Moderaternas tuffare image gick om intet

Det blev inte mycket av Moderaternas tuffare linje, men tyvärr kommer nog många lockas av deras halvmesyrer.

Moderatledaren Ulf Kristersson dök i början av mars upp på sociala medier. Iklädd jaktkläder och med den svenska naturen som fond (och med en klädsam bister uppsyn) stod han där och ville förmedla beslutsamhet. Budskapet var glasklart och återgavs i text: ”Stärk gränsen” läste vi, ett citat tillskrivet Kristersson själv. Vidare fanns ett budskap från Moderaterna bifogad och återigen var det ord och inga visor: ”Flyktingkrisen 2015 får aldrig upprepas” läste vi i fetlagd stil, och vidare: ”Sverige måste stödja Greklands arbete med att skydda EU:s yttre gräns.”

Det här är en prenumerantexklusiv artikel. För att läsa den måste du teckna en prenumeration eller logga in. Du kan välja om du vill få hem tidningen i brevlådan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 76 times, 1 visits today)
Share This