Skriven av 10:30 Ur ruinerna

”Creepy Joe” Biden utmanar Donald Trump

Till sist och igen fick Bernie Sanders kasta in handduken och inse att det demokratiska partiet inte kommer tillåta honom att vara partiets presidentkandidat. Istället satsar man alla kort på att få Joe Biden vald till president. Hur tänkte man där?

Förutom att Biden pussar, kramar och klämmer på varenda flickebarn, tonårsbrud och kvinna som kommer i närheten av honom (samt viskar saker som får dem att se mycket besvärade ut) så är det uppenbart att han med jämna mellanrum försvinner in i en egen värld. Kort sagt är han gaggig. Inte nog med att han svarar osammanhängande på frågor så klarar han inte av att följa manus. Från början var det lite roligt att se honom, men ju längre tiden går känns det alltmer besvärande. Det är lyteskomik grande.

Och denne ska demokraterna alltså ställa mot Donald Trump? Tänker de försöka vinna på sympati är frågan. Tror de kanske att folk är så trötta på Trump att de i princip är redo att rösta på en säck potatis? Eller var Biden det bästa de kunde hitta? Frågorna är många.

Det intressanta är att se vem Biden väljer att ha som kandidat till posten som vicepresident. Beroende på vem så får vi svaret om det hela egentligen är en taktik av partiet. Kanske tänker man att Biden kan ta hem det, för att sedan, efter några månader, avgå och lämna över makten åt vem det nu kan tänkas bli. Det måste nästan vara så. Alternativen är otänkbara.

Bildkollaget ovan, där Joe Biden tafsar, klänger och äcklar sig med barn, är bara ett litet urval av vad som finns. Dock är det inte bara barn som han beter sig olämpligt mot. Också vuxna kvinnor får håret sniffat eller en Bidenhand på kroppen. Hans rumskompis i college, Paul Tatchell, berättade att Biden erkänt att han var tvungen att ”strypa kyklingen” innan han kunde umgås med barn. Annars skulle han inte kunna ”hålla händerna borta” från dem. Han kan nu bli USA:s nästa president.

(Visited 795 times, 1 visits today)
Share This