Skriven av 11:52 Ur ruinerna

Einar på äventyr i “orten”

Den sorgliga halvfiguren Einár som förpestat etern med rapmusik, och på grund av detta lyfts fram av media, bet kanske av en större bit än han kunde tugga och svälja häromsistens. Det började nämligen cirkulera bilder på Einár på nätet, där han sitter blodig, klädd i kvinnounderkläder med en peruk på huvudet och koppel, samt en kniv mot ansiktet. Enligt vad som sägs ska han också blivit våldtagen under perioden han kidnappats.

Einár, som är svensk men genom sitt artisteri gjort vad han kan för att framstå som en gangster från “orten”, ska enligt uppgift blivit kidnappat av ett kriminellt gäng under ett besök till Stockholms norra förorter. Vid en poliskontroll sågs artisten i ett fordon tillsammans med kända kriminella, men enligt polisen fanns det inget som tydde på att det fanns någon osämja.

Kanske är det så enkelt att det hela var en pr-kupp från Einárs sida, även om förnedringen han utsattes för i sådant fall missade målet (det blir inte mycket cred för dylikt, en kula i benet hade fungerat bättre).Hur som helst har Einár inte velat samarbeta med polisen på något sätt och på sin Instagram skriver han:

”Yo yo yo, vad händer Instagram, yo. Eran broder här. Walla, jag har en sak att säga till er bara. Alla där ute kan bli kidnappade, alla där ute kan bli slagna. Jag mår bra, jag är vid liv och ingen kan göra det jag gör så jag kommer fortsätta det jag gör så länge jag står på benen”,

Uttalandet får en att tänka att det kanske varit en fördel om kidnapparna behållit honom istället, så hade han kunnat uppträda för någon lokal gangster i Rinkeby, lite som hur hutten Jabba Desilijic Tiure i Stjärnornas krig-filmerna håller sig med slavar som får uppträda för honom. Ger man sig in i leken så får man också tåla den, det är gammal visdom. Någon sympati för Einár kan vi på Nationalistens redaktion inte uppbåda.

(Visited 509 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This