Skriven av 10:48 Ur ruinerna • En kommentar

P1 bekräftade rasister

Sveriges Radio

Sluta aldrig hoppas
Sluta aldrig be
Mirakel kan ju hända
Mirakel kan ju ske

P1:s högkvalitativa flaggskeppsprogram Ring P1 har äntligen blivit fällt i Granskningsnämnden på grund av sin hantering av migrationsfrågan. Vi som har hört hur programledare så som Täppas Fogelberg, Alexandra Pascalidou och Emanuel Karlsten år ut och år in raljerat mot, tystat och förlöjligat invandringskritiker som ringer in gläds förstås åt att de äntligen får på tafsen för detta.

Fast vänta lite nu, det är ju inte det som har hänt. Nej, det mest politiskt korrekta programmet med dess vakthundar till programledare har alltså blivit fällda för rasism. Ring P1 har alltså blivit fällda för att man i två inslag inte tillräckligt kraftigt tagit avstånd från vad inringare har sagt. Vad för uschliga saker sade då dessa nidingar till inringare? Jo, att svenskar och invandrare har olika kulturer och att konflikter på grund av kulturkrockar ständigt uppstår och att det inte gör sig lätt att blanda folk från världens alla hörn och tro att det ska fungera.

Detta är solklar rasism och vi på Nationalisten tar självklart avstånd från och fördömer i skarpaste möjliga ordalag det bekräftat rasistiska programmet Ring P1.

(Visited 119 times, 1 visits today)
1
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This