Skriven av 08:28 Ur ruinerna

Antifa skapade egen stat i Seattle – maten slut efter två dagar

De antivita kravallerna och plundringarna i USA har lett till att många av de vänsterstyrda städerna och delstaternas ledare backat undan och låtit våldsverkarna härja fritt. Ett resultat av detta är att en del av Seattle nu ockuperats och utropats till en egen stad; “Capitol Hill Autonomous Zone”, som bland annat innefattar en nu övergiven polisstation.

Det första man gjorde var att bygga murar och ställa ut beväpnade vakter. För tydligen behövs så väl murar som vapen och gränsvakter plötsligt. Man fortsatte sedan med att förfula byggnaderna med graffiti och sätta upp affischer med politiska paroller och krav. Enligt polisen i Seattle har man också börjat kräva de lokala företagarna på skatt, och kontrollerar ID så att bara rätt personer släpps in över gränsen.

Samtidigt som man kräver att polisen ska läggas ned, har man inrättat en egen typ av polis inne i området. Ledare för denna är den afrikanska rapparen Raz Simone, som patrullerar området med en AK-47 och attackerar folk med motiveringen “vi är polisen här nu” (film).

Problem uppstod tidigt dock då maten tog slut efter bara två dagar. Enligt rykten tunnas nu antalet ockupanter i området ut, efter att det stått klart att man kan vara tvungen att arbeta för att få mat på bordet i framtiden – tydligen finns inga social- och kulturbidrag att leva på i den autonoma fria zonen.

Fotot som illustrerar artikeln är från Christopher Rufos Twitter.

Vill du läsa mer sådant här? Teckna en prenumeration på Nationalisten, Sveriges enda nationalistiska tidskrift. Den kommer ut en gång i månaden och du väljer själv om du vill få hem den tryckta upplagan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 6 876 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This