Skriven av 10:16 Världen • En kommentar

Black Lives Matter: “Det är inte OK att vara vit”

Lögnpressen hävdar att Black Lives Matter är en “antirasistisk” rörelse. Men filmer från deras egna tal visar att det egentligen handlar om en antivit rörelse.

I den så kallat “autonoma zonen” i Seattle hålls det jämt och ständigt politiska tal för att hålla motivationen uppe. En del av dessa hamnar på nätet, och ger en intressant inblick i vad “Black Lives Matter”-rörelsen egentligen handlar om.

Nationalisten har kommit över ett filmklipp där en indian håller tal, och han gör det riktat till alla vita med uppmaningen att de ska “hålla käften, lyssna och lära sig något”. Sedan kommer en lång tirad om hur värdelösa vita är, hur onda vita är och att vita inte borde få existera; till de färgade massornas jubel medan de vita, som de blivit tillsagda, håller käften och lyssnar på mannen som vill utrota dem.

“Det är inte OK att vara vit” säger talaren och publiken jublar. I ett försök att avhumanisera vita människor berättar han att han “inte vet när ni sålde era själar” och berättar att hon “gjort misstaget att ha vita vänner”.

“Det är en antivit rörelse vars mål är att utrota den vita civilisationen, så väl ur historieböckerna som fysiskt från den här planeten.”

Det är viktigt att ta del av den här typen av tal, inte minst för att se igenom medias lögner om att detta skulle vara någon “antirasistisk” rörelse. Det är det inte. Det är en antivit rörelse vars mål är att utrota den vita civilisationen, så väl ur historieböckerna som fysiskt från den här planeten. Och de får stöd av i stort sett hela kulturetablissemanget, hela den samlade lögnpressen och stora delar av de politiska och finansiella eliten.

Det är där vi är idag. Kraven på folkmord mot de vita folken sker helt öppet och med brett stöd. Till och med de flesta vita nickar med. Fyllda av påhittad skuld och lögner från vårt folks fiender om vår historia, tror de på allvar att de måste spela med i det här spelet.

Det måste de så klart inte. Tvärtom måste de frigöra sig från lögnens bojor som fängslat deras sinnen under lång tid och organisera sig för en vit och en svensk framtid, och inse att det mångkulturella och mångetniska samhället enbart skapats för att döda oss. Det måste avskaffas, en omfattande återvandring av utomeuropéer måste genomföras och framtidens barn måste lära sig vikten av nationell gemenskap och sammanhållning.

Se filmen här

Vill du läsa mer sådant här? Teckna en prenumeration på Nationalisten, Sveriges enda nationalistiska tidskrift. Den kommer ut en gång i månaden och du väljer själv om du vill få hem den tryckta upplagan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 3 056 times, 1 visits today)
1
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This