Skriven av 22:59 Ur ruinerna

FBI: Ingen hängsnara i NASCAR-förarens garage

Nej, Bubba Wallace var inte utsatt för ett hatbrott och det var ingen hängsnara i garaget. Det var ett rep, som var knutet som en snara, som användes för att dra upp en dörr och den hade hängt där den hängde sedan förra hösten.

Detta har FBI kommit fram till efter att halva världen brast ut i klagosång efter att NASCAR:s enda svarta förare anmält hatbrott i samband med att han (och NASCAR) tog ställning för BLM-terroristerna. Nu återstår att se hur gammelmedia tar tillbaka det hela och konstaterar att de ägnat sig åt falska nyheter.

Kanske borde primadonnan Bubba kastas ut också, det vore inte mer än rätt. Eller är lögnen kanske ok, så länge “rätt” personer använder den?

Uttalande från NASCAR på deras hemsida.

Vill du läsa mer sådant här? Teckna en prenumeration på Nationalisten, Sveriges enda nationalistiska tidskrift. Den kommer ut en gång i månaden och du väljer själv om du vill få hem den tryckta upplagan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 441 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This