Skriven av 09:29 Ur ruinerna

Gör teddybjörnar till fallna polisers barn – hotas av BLM-anhängare

Blue Line Bears är en ideell organisation i USA som bland annat erbjuder barn till mördade poliser en teddybjörn sydd av en del av förälderns uniform. Detta ger barnen möjligheten att ha viktig del av sin pappa eller mamma nära sig under uppväxten. Organisationen vill också visa för barnen att det finns goda krafter i samhället som respekterar och uppskattar polisens arbete.

Initiativtagaren till organisationen är tonåringen Megan O’Grady, vars far också är polis. Nu skulle man kunna tro att det är oproblematiskt att ägna sig åt det Megan gör, men icke. Från starten har hon tvingats dras med hatiska kommentarer och under senare tid så har det eskalerat till hot och hat på sociala medier.

Det har gått så långt att familjen valt att ta bort reklamen för organisationen på Megans Jeep, så att hon inte ska vara en tydlig måltavla.

Vill du läsa mer sådant här? Teckna en prenumeration på Nationalisten, Sveriges enda nationalistiska tidskrift. Den kommer ut en gång i månaden och du väljer själv om du vill få hem den tryckta upplagan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 315 times, 1 visits today)