Skriven av 09:50 Ur ruinerna

Knivmord i Reading blev altruismens lön denna gång

Khairi Saadallah (mannen på bilden ovan som ordnar med sitt cannabis) kom till Storbritannien via Libyen 2012. Han var då turist. Men rätt som det var ansökte han om asyl då han var rädd för muslimsk extremism i hemlandet. Han välkomnades, togs om hand och fick stanna, till glädje för många flyktingkramare och batikhäxor (som det finns gott om också på de Brittiska öarna).

Enligt uppgifter ska Khairi Saadallah också tillbringar 12 månader i fängelse. Hans kusin, som bor i Syrien, konstaterar att Saadallah hamnade i “trubbel” i England. Tydligen gillade han att “dricka och socialisera” – att möta människor alltså: “mångkultur ger spännande möten mellan människor” har vi hört sägas.

Det verkar också som att MI5 (landets underrättelsetjänst) tittat närmare på denna “nya engelsman” men menade att han inte var något hot. Det var ju synd.

Igår (den 21 juni) attackerade och knivhögg han flera personer i en park i Reading. Tre personer skadades och tre dödades.

Låt oss bara sparka in några öppna dörrar avslutningsvis; utlänning kommer till Väst, tas emot med öppna armar och får bidrag, stöd och hjälp samt åtskilliga uppmuntrande tillrop från altruistiska medborgare (framförallt kvinnor). Därefter ställer utlänning till det för sig, upprepade gånger, utan att det blir någon konsekvens (antagligen överröses vederbörande med förståelse däremot). Sedan slutscen: utlänning mördar X-antal vanligt folk på grund av orsaker, varpå vi måste protestera mot rasism.

Låt stå och upprepas om och om igen.

Vill du läsa mer sådant här? Teckna en prenumeration på Nationalisten, Sveriges enda nationalistiska tidskrift. Den kommer ut en gång i månaden och du väljer själv om du vill få hem den tryckta upplagan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 184 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This