Skriven av 12:41 Artiklar, Sverige

Moder Svea skändad och förnedrad

När en blond poliskvinna gör svart makt-hälsning och går ned på knä inför en pöbel av utlänningar och vänsterligister blir hon den perfekta symbolen för landets tillstånd just nu.

“Hela Sverige hatar polisen” ropar några tusen demonstranter som samlats på Sergels torg mitt i coronapandemin. De trängs, skriker och stökar under skyltar med den för tillfället närmast ironiska texten “I can’t breathe”. 

En bit därifrån: På knä, med blicken sänkt, visar en svensk kvinna i polisuniform sin underdånighet. För att verkligen visa att hon på allvar tänker ge bort det land hundratals generationer före henne kämpat för höjer hon näven i en “Black power”-hälsning. Kontrasten mellan hennes blonda hår och tecknet för svart makt är motbjudande, men den är också symbolisk; den vita kvinnan som förnedrar sig själv och sitt folk och ger bort sitt land till utlänningar.

“Ner på knä, ner på knä” ropar den upphetsade mobben utanför slottet till hennes kollegor.

“Ner på knä, ner på knä” ropar den upphetsade mobben utanför slottet till hennes kollegor. Stärkta av att ha sett en “svennehora” böja nacke för dem kräver de nu att de andra poliserna ska göra samma sak. Kanske har de blivit övermodiga, för medan de likt sina amerikanska förlagor ropar “no justice, no peace” försöker de storma slottet i Stockholm. 

“Polisvåld” skriker en gäll stämma. “Horunge” skriker en annan.

En väntad utveckling

“Vi svenskar lever ju i en så oändligt mycket lyckligare lottad situation. Vårt lands befolkning är homogen, inte bara i fråga om rasen utan också i många andra avseenden” sa dåvarande statsminister Tage Erlander (s) i riksdagen 1965, med anledning av de senaste raskravallerna i Amerika. 

Nu är vårt land inte längre homogent; vare sig i fråga om rasen eller i andra hänseenden, och nu är raskravallerna hos oss. Vi såg dem kravallerna som startade i Husby 2013 och sedan spred sig till fler invandrarområden på några dagar, och vi såg dem i Stockholm den tredje juni 2020. I skrivande stund planeras fler demonstrationer från svart makt-anhängarna, bland annat i Malmö.

Att kriminalitet, upplopp och i slutändan raskrig är konsekvensen av det mångetniska, mångrasliga och mångkulturella samhället visste till och med Socialdemokraterna för 55 år sedan. 

Och ingenstans blir det tydligare en när en blond kvinna går ned på knä för ett gäng afrikaner, gör svart makt-hälsning och håller upp en skylt där det står “vit tystnad är våld”. 

Sen slog det som kommit att kallas 1968 års idéer, eller kulturmarxismen, igenom på allvar. Vitt självhat, feminisering och den sönderslagna familjen blev dess resultat. Precis som den före detta KGB-agenten Jurij Bezmenov berättat för oss tar det en generation för att på allvar hjärntvätta ett folk med subversiva idéer genom skolplikten. Och ingenstans blir det tydligare en när en blond kvinna går ned på knä för ett gäng afrikaner, gör svart makt-hälsning och håller upp en skylt där det står “vit tystnad är våld”. 

Poliskvinnan är en symbol för allt det sjuka som präglat vårt land i ett halvt sekel. Hon är som en skändad Moder Svea som låter tredje världens soldater förlusta sig på henne. Men hon kan också fungera som en väckarklocka; som en nödvändig spark i baken på de svenskar som ännu inte förstått allvaret.

Bara vi avgör hur framtiden ska bli.

Vill du läsa mer sådant här? Teckna en prenumeration på Nationalisten, Sveriges enda nationalistiska tidskrift. Den kommer ut en gång i månaden och du väljer själv om du vill få hem den tryckta upplagan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 4 050 times, 1 visits today)