Skriven av 10:00 Artiklar, Krönika

Trump i Tulsa och viruset som vet vem det ska ta

Antingen är coronaviruset politiskt tänkande, eller så pågår det något underligt, med siktet inställt på att släcka svarta liv i massor.

Coronaviruset finns där ute och smittar en efter en. Att pandemin skulle vara över stämmer inte, däremot har massmedia fått annat att rapportera om, varför många inte tänker på det hela lika mycket. Det är synd men synden tenderar ju att straffa sig själv och var och en av oss kan ju bara ta ansvar för oss själva och de som står oss nära. Ja, vi kan ju också försöka förmå andra att tänka till och vara försiktiga.

Det är med detta i åtanke som hela apparaten kring BLM fascinerat mig. Antingen är de alla vansinniga nämligen, eller så ligger det en hund begraven; en smart plan för att göra sig av med så många irriterande vänsterblivna som möjligt. Det hela handlar om virusets beskaffenhet – är corona “woke” eller inte?

Det här är en prenumerantexklusiv artikel. För att läsa den måste du teckna en prenumeration eller logga in. Du kan välja om du vill få hem tidningen i brevlådan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 269 times, 1 visits today)