Skriven av 18:07 Ur ruinerna

Våldsvänstern backas av FN i officiellt uttalande

Det är på det officiella twitterkonto för Förenta nationernas kontor i Genève som organisationens stöduttalande för bland andra Antifa sker. FN väljer därmed att gå emot USA:s federala regering som vill terrorstämpla den våldsamma vänsterorganisationen.

Att Antifa, eller liknande vänstergrupper, skulle ägna sig åt ”fredliga demonstrationer” är det ingen som tror på egentligen. Varje gång AFA (eller någon annan bokstavskombination från det lägret) dyker upp så blir det upplopp, vandalisering och attacker mot polisen.

Det i sig är inte underligt. Antifa med flera ser sig som den militanta (våldsamma) grenen av vänstern, de är ”gatusoldaterna” som medelst våld, hot om våld och attacker mot samhället ska röja väg för den revolution man hoppas på.

Detta är vad FN stödjer. Allt annat än att omedelbart lämna FN är oacceptabelt. De väljer våldsvänstern framför USA:s demokratiskt valda president och tiotusentals poliser som tvingas hantera våldet från vänster.

Hanif Bali twittrade ”Va i helv…” som svar på detta. Några andra reaktioner från ”borgerligheten” har vi inte sett ännu. Kanske vaknar de till liv efter helgen. Högst troligt är dock att de håller munnen, som vanligt … tills den täpps till av en vänsternäve, varpå det ropas efter ”fascisternas” beskydd.

Vill du läsa mer sådant här? Teckna en prenumeration på Nationalisten, Sveriges enda nationalistiska tidskrift. Den kommer ut en gång i månaden och du väljer själv om du vill få hem den tryckta upplagan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 712 times, 1 visits today)