Skriven av 22:01 Ur ruinerna

Vita liv som släckts “provocerande” enligt polisen

I samband med en demonstration i Wien till stöd för våldsverkarna i USA tog sig några för att helt enkelt redovisa namn på européer som mördats av etniska främlingar vilka tagits emot med öppna armar i våra hemländer.

Personerna hängde ut en stor banderoll från ett hustak där fyra namn var skrivna. Två av dem kändes igen hemma i Sverige, Ebba Åkerlund och Tommie Lindh.

Banderollen fick, enligt ögonvittnen, bara hänge upp så länge det tog för myndigheterna att riva ned den. Enligt polisen ansågs den “provocerande”, varför den togs ned per omgående. Det finns en viss logik i det; antagligen är det provocerande för konstaplarna som hjälper till att upprätthålla systemet att tvingas se namn på personer som satt livet till på grund av deras underkastelse.

Eller så är de helt enkelt för dumma för att tänka en egen tanke och papegojar bara sådant de hört uppifrån. Det är så demokraturen överlever.

(Visited 3 413 times, 1 visits today)