Skriven av 17:21 Ur ruinerna

8-åring ihjälskjuten av BLM-demonstranter i Atlanta

Det var på kvällen den 4 juli (USA:s självständighetsdag) som en mor med sin dotter och en väninna svängde av motorvägen och hamnade vid en hamburgerrestaurang som varit i centrum för våldsamma Black Lives Matter-upplopp de senaste dagarna.

Där sökte man efter ett parkeringsgarage och blev konfronterade av en grupp beväpnade BLM-demonstranter. Mamman försökte forcera några barriärer som demonstranterna satt upp på vägen. Då besköts bilen med flera skott.

Den åtta åriga flickan, Secoriea Turner, träffades av flera skott och avled på sjukhus. Mamman och hennes väninna klarade sig utan skador. Det var modern som körde sin dotter till sjukhuset.

Det har varit förhållandevis tyst om denna fruktansvärda händelse. Samtidigt som massmedia ställer upp i kören om att “black lives matter” så är de tysta när en färgad 8-årig flicka mördas på öppen gata av BLM-demonstranter. Frågan är hur mycket svarta liv egentligen betyder för vänsterliberaler med en agenda.

I Atlanta mördades ytterligare två personer i samband med BLM-protesterna under samma helg.

(Visited 791 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This