Skriven av 13:24 Sverige

Är coronapandemin ett invandrarproblem?

Ju längre tiden går, desto mer lär vi oss om coronaviruset, covid-19 och annat kring denna pandemi som drabbat oss. Nu senast verkar det ha blivit i princip klarlagt att mångkulturen och massinvandringen bidragit negativt till spridningen av viruset i Sverige.

Åtskilliga mindre företag har gått i konkurs och hela livsverk har slagits sönder på grund av de åtgärder som tagits i och med coronapandemin. Hela samhället har satts på väntläge och samhällsekonomin är raserad (även om effekterna kommer skjutas på framtiden och till och med drabba våra barn och barnbarn). Inget är sig likt, inget kommer vara sig likt och tron på att vi kommer gå tillbaka till hur det var innan corona kan vi glömma. Det är nya tider nu.

Alla åtgärder har satts in på grund av de siffror som kom från fjärran – och sedan när – och som fortsatt kommer. Varje dag får vi siffror om dödstal och upptagna vårdplatser med mera. Informationen är massiv och svår att reda ut. Stäng av, stäng ner – ta det säkra före det osäkra och rädda vårt folk.

Nu verkar det dock som att vårt folk klarar sig ganska bra.

Det här är en prenumerantexklusiv artikel. För att läsa den måste du teckna en prenumeration eller logga in. Du kan välja om du vill få hem tidningen i brevlådan eller bara läsa den digitalt.

Svegot Plus har en podcast om ämnet med Magnus Söderman och Dan Eriksson.

(Visited 603 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This