Skriven av 14:25 Kultur

Fritt fram att hata vita nu – slut leden och säg ifrån

Black Lives Matter-rörelsen handlar om detta: hat och missunsamhet mot vita samt en stor portion självömkan och en rejäl nypa offermentalitet. Står du upp mot det eller jamsar du med?

Tänk om någon skulle ta sig för att skriva en text om att “svarta män” är ett problem. Skulle den insändaren publiceras i DN? Självklart inte och skulle någon annan publicera den så skulle den anmälas snabbare än du hinner säga Näthatsgranskaren. Vi vet alla att debatten är strypt, i en riktning i alla fall. Det är nämligen fritt fram att hata och skuldbelägga vita. Vi vet hur avhumanisering alltid slutar och vi ser det hända idag; vita anses vara fritt villebråd av många och vita vänsterliberaler på tidningsredaktionerna, i partierna och på många andra platser hjälper till att tysta ner vad som sker. Men vi vet, vi ser vad som händer runt om i världen.

Otack är världens lön brukar man säga och det är sant i det här fallet. Den vita civilisationen har slagit knut på sig själv för att efterkomma kraven från främlingarna som står på kö för att komma till våra länder.

Jag läser ändlösa artiklar om att vita är problemet; att vita ska göra ditten och datten; att vår civilisation är rasistisk och att det är för jävligt att behöva vara här som färgad människa. Lik förbannat så flyttar inte en enda av dem hem.

(Visst, vi kan börja med slaveriet, då afrikanska stammar sålde andra afrikaner till vita, judiska och muslimska slavhandlare som sedan sålde dem vidare. En praxis som det vita Väst sedermera upphörde med och förbjöd. Vi kan prata om vita som förslavades också. Eller så kan vi konstatera att alla folk ägnat sig åt det under historien, men att vi de facto förbjöd det medan det pågår i andra delar av världen idag. Eller så släpper vi det kanske?)

Jag läser ändlösa artiklar om att vita är problemet; att vita ska känna skuld; att vita ska ge ekonomisk ersättning åt färgade; att vi ska böja knä och huvud; att vår civilisation är rasistisk och att det är för jävligt att behöva vara här som färgad människa. Lik förbannat så flyttar inte en enda av dem hem. Inte en enda av de gnällande afrikanerna, araberna, afghanerna eller vad de må vara lämnar denna vedervärdiga plats där de far så illa. Snarare kommer det fler.

Och gnällspikarna, de använder istället de skattepengar vi kastar över deras organisationer för att håna och hata oss. Och de använder den yttrandefrihet – den civiliserade ordning – vi skapat för att skriva att ”Vita män ett större problem än Linné-statyer” (dn.se), villig publicerat av juden Wolodarski (ja, han är jude och man får påpeka det. Har du problem med det?).

Det här är en prenumerantexklusiv artikel. För att läsa den måste du teckna en prenumeration eller logga in. Du kan välja om du vill få hem tidningen i brevlådan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 481 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This