Skriven av 13:13 Artiklar, Kultur

Heder och media

Ibland bryter människoöden genom det mediala regelverket och får ett namn istället för att förtigas helt eller anonymiseras i korta notiser.

Utopin om ”det mångkulturella samhället” har drabbat svenskars vardag och tillvaro under decennier. Ibland är det till synes små saker, som obehagliga blickar på stranden eller högljudda grannar, ibland är det livsavgörande och katastrofalt. Oavsett vilket verkar media och åsiktskorridoren för att normalisera och tysta ner det som händer. Ofta framgångsrikt, men inte alltid. Ibland bryter människoöden genom det mediala regelverket och får ett namn istället för att förtigas helt eller anonymiseras i korta notiser.

Det här är en prenumerantexklusiv artikel. För att läsa den måste du teckna en prenumeration eller logga in. Du kan välja om du vill få hem tidningen i brevlådan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 149 times, 1 visits today)