Skriven av 12:47 Ur ruinerna • En kommentar

Nu är det rasism att inte attraheras av utlänningar

En absurd nyhet kommer från Danmark. Där har man tagit bort ett avsnitt av “Paradise hotel” eftersom en deltagare ska ha uttryckt sig “rasistiskt”. Vad sade då 18-åriga Sarah Dohn för rasistiskt? Kanske att människor med brun hud är genetiskt korkade, våldsamma och luktar illa? Nej då, inget sådant dumt. Kanske var det något elakt om islam och profeten Muhammed? Icke sa Nicke. Men för allt i hela världen, vad sa hon då?

Det började med att programledaren frågar henne om det manliga deltagaren Türker Alici är “hennes typ”, sedan följer följande ordväxling:

– Alltså lite, men jag tycker inte så mycket om utlänningar men han är absolut någon jag raggat på om han inte varit från utlandet, svarar hon.

– Jag vet inte hur jag ska tolka det?, kontrar programledaren.

Sarah svarar då:

– Det är inte för att jag är rasist, men jag brukar inte vara intresserad av utlänningar.

I efterhand har Sarah krupit till korset och lovat att hon visst varit med killar från utlandet och att hon sa som hon sa för att hon inte ville såra Alici, som inte var hennes typ av andra orsaker.

Omfamna rasismen om du måste

Det är alltså rasism att inte attraheras av människor som inte tillhör samma folk (i det här fallet det europeiska folket) som en själv. Om du inte går igång på turkar, afrikaner eller kineser på samma samma sätt som du gör på vita européer, så är du rasist.

Dumheten når nya höjder varje dag. Speciellt dumt är det hela eftersom vetenskapen vet att människor föredrar personer de identifierar sig med framför främlingar; både som vänner och som partners. Det är därför man går så hårt ut mot Sarah Dohn och alla andra vita (tjejer framförallt) och försöker få dem att känna skuld och skam för något som är naturligt.

Och vi vet alla att “rasist” är det värsta man kan vara enligt den lede fi.

Vårt tips är därför att ge blanka fan i om folk kallar dig rasist, ordet har i princip tappat all kraft hos människor med en intelligens som överskrider en säck potatis i alla fall. Tips två är att ta bort alla avsnitt av “Paradise hotel” som någonsin spelats in någonstans, och gömma undan denna skamfläck för det vita Västerlandet för evigt.

Vill du läsa mer sådant här? Teckna en prenumeration på Nationalisten, Sveriges enda nationalistiska tidskrift. Den kommer ut en gång i månaden och du väljer själv om du vill få hem den tryckta upplagan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 2 877 times, 1 visits today)