Skriven av 16:28 Sverige

Svensken vill inte massinvandring – hjälp dem att vilja återvandring

Kanske några lattesörplande Södermalmsbor spillde på sina sommarben när nyheten kom: svenskarna vill ta emot färre “flyktingar”.

De flesta svenskar vill inte ha massinvandring eller mångkultur – inte som dessa företeelser visade sig vara i verkligheten i vart fall. Kanske ville man ha annorlunda mat och musik, men att samhället skulle bli eländigt på kuppen förstod/trodde/ville man inte.

Svensken vill inte ha en massa utlänningar i sitt land, det är känt sedan länge. Faktum är att enda gången som folket fått frågan (Folkomröstningen om flyktingmottagande i Sjöbo kommun 1988) sade man ett rungande nej (64,5 procent mot ja-sidans 31 procent). Av det skälet har vi aldrig fått rösta om massinvandringen, den har istället bakats in i partiernas politik och gömts undan.

Med den insikten och förståelsen av hur människor fungerar så är det lätt att begripa hur det kan komma sig att svensken inte vill ha massinvandring, men att de fortsätter rösta på alltifrån V till KD. Att man röstar S betyder inte att man står bakom all politik som partiet för och för många har invandringsfrågan inte varit lika viktig som valfri annan fråga. Så fungerar människor och det är inte mer med det.

Det här är en prenumerantexklusiv artikel. För att läsa den måste du teckna en prenumeration eller logga in. Du kan välja om du vill få hem tidningen i brevlådan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 459 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This