Skriven av 11:01 Artiklar, Sverige

Mordet på 12-åringen ändrar inget

Så länge inte grundorsakerna till de problem som plågar vårt samhälle tas itu med så kommer allt bara fortsätta som nu. Mordet på en 12-åring räcker inte.

Självklart blir många djupt upprörda över att en 12-årig flicka sköts ihjäl vid en bensinmack i Norsborg, Stockholm under helgen. Hon var inte måltavlan utan hamnade i skottlinjen när kriminellt gäng X skulle ha ihjäl personer från kriminellt gäng Y. Att flicka, 12 år, var på platsen bekymrade inte skyttarna. Det hela är tyvärr logiskt.

Tittar man på andra – jämförbara – länder så är dylikt vardagsmat. I USA, som länge varit multikulturalisternas föregångsland, har gängkriminalitet sedan länge varit “så det är”. Åtskilliga “Operation Rimfrost” har genomförts, men själva samhällets grund är felkonstruerad vilket gör att man inte kan göra någon egentlig skillnad.

Sverige var inte så som det är. Sverige har blivit det och det har inte tagit mer än några årtionden. Vi har haft skurkar, mördare och sexbrottslingar också förr i landet. Men i det homogena Sverige var det bättre. Punkt slut, ingen diskussion och så är det med den saken.

Alla – ja, alla – som röstat (röstar) på något av de gamla partierna under åren (från V till KD) har röstat för det Sverige vi lever i nu. Alla politiker var nämligen överens om att Sverige skulle bli en mångkultur. Inget av partierna i riksdagen (fram tills SD kom in) har utmanat detta.

Nu är folk arga, ledsna och “det får vara nog”-uppjagade på sociala medier. Det hjälper föga. Den 28 januari 2000 gruppvåldtogs en 14-årig flicka i Rissne av ett “pojkgäng” (utlänningar). Det var 20 år sedan. Numera står sexbrotten som spön i backen, så det räckte inte den gången. Samma med rån av barn. Jag ska inte rada upp eländet för du vet, kära läsare.

Inget har hittills spelat någon roll. Det kommer mordet på 12-åringen inte heller göra. Löjlige Morgan kan fördöma och folk kan “skrika” hur mycket de vill på nätet. Man skulle till och med kunna demonstrera mot våld. Det spelar ingen roll.

Det är nämligen ett systemfel i grunden. Politikerna, media och många svenskar kommer aldrig överge sin “mångkultur” oavsett pris som folk i gemen får betala. Många ser inte ens kopplingen mellan samhällsförändringen och mordet på flickan i Norsborg.

Vi önskar alla leva i en värld där mord på barn ledde till förändring på riktigt. Men så länge politiker, massmedia och deras trogna finner det priset värt så kommer fler gå samma öde till mötes. Det är, som sagt, inte första gången ett barn – eller ungdom – dör en våldsam död som flickan i Norsborg utan att något förändrats.

Det är inte nog nu, det var nog för länge sedan. Lösningen på problemet, förresten, är ett svenskt Sverige. Och inte nog med det, ska det lösas så måste vi – svenskarna – göra det. Ingen annan bryr sig.

Vill du läsa mer sådant här? Teckna en prenumeration på Nationalisten, Sveriges enda nationalistiska tidskrift. Den kommer ut en gång i månaden och du väljer själv om du vill få hem den tryckta upplagan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 238 times, 1 visits today)