Skriven av 15:20 Ur ruinerna

Tvångsintegrering på schemat i Trollhättan

Ett kärt gammalt trick som används av politiker vilka vägrar acceptera att undersåtarna inte vill ta del av konsekvenserna av den förda politiken är tvång via omvägar. Denna gång är det Trollhättan som står för initiativet. Där ska nämligen elever nu börja bussar runt till olika skolor, efter att kommunen stänger ner tre skolor.

Förslaget går ut på att högstadiet och mellanstadiet på Kronans skola läggs ner. Samtidigt stängs Frälsegårdsskolan på Kronogården samt Velanda skola utanför Trollhättan. 500 elever berörs och kommunen är öppen med att detta handlar om att man ska blanda elever med olika bakgrund.

I Trollhättan, som på så många andra ställen, vill folk inte integrera sig. Familjer som kan ser till att barnen hamnar i mer svenska skolor, eftersom de är bättre. Politikerna kan inte med det utan deras plan är att alla skolor ska vara lika dåliga (vilka de blir med åtgärderna som föreslås). Att många svenska barn kommer lida illa spelar ingen roll. Och för den som hoppas på Moderaterna; det moderata oppositionsrådet välkomnar förslaget, men han anser att det borde gjorts för länge sedan.

Vill du läsa mer sådant här? Teckna en prenumeration på Nationalisten, Sveriges enda nationalistiska tidskrift. Den kommer ut en gång i månaden och du väljer själv om du vill få hem den tryckta upplagan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 204 times, 1 visits today)