Skriven av 07:59 Ur ruinerna

Urspårad sexualitet i feminismens tidevarv

Applåderar våra unga kvinnor och män den “gåva” som den moderna världen och feministiska revolutionen givit dem? Moralnihilismen ställde upp den hedonistiska njutningslystnaden som “gud” och kvinnans fria sexualitet med abortpiller och “styrkekramar” i flicktidningar hyllas. Kvar i den verkliga världen finns människorna av kött och blod som lider illa.

Att psykisk ohälsa bland barn och unga ökar (och självmord likaså) har inte fått samhället att dra öronen åt sig. Kanske inget förmår det att ske. Men skam den som ger sig.

I ett Facebookinlägg från en barnmorska i Göteborg får vi veta att tjejer mellan 13 och 25 söker hjälp för “samlagssmärtor”, som kommer sig av “hårt sex”. Hon skriver:

”När jag försöker prata med tjejerna om vikten av att inte ha sex när man inte vill, bara göra det när man själv vill, är det som att det inte går in. Det känns verkligen som att det är viktigare att någon tänder på en än att själv vara tänd, det är få av dem som själva kommer tillsammans med sin partner.”

Trots all sexualundervisning, sexualisering och frigjordhet från unga år så är det där vi hamnar. Eller kanske är det “på grund av”? I GP:s artikel attackeras inte pornografin rakt av, men ett råd till föräldrar är att prata med barnen om “porr och samtycke”.

Man frågar sig hur ännu mycket bättre det varit om vi låtit barn vara barn och struntat i att sexualisera generation efter generation? Det finns mycket bättre saker för ungdomar att ägna sin fritid åt än att “utforska sin sexualitet”.

Våra unga (och många äldre för den delen) är som den sorgsna clownen. Han ser ut att le men gör det inte. Vårt folk mår inte bra, men de försöker tappert att inte visa det.

Vill du läsa mer sådant här? Teckna en prenumeration på Nationalisten, Sveriges enda nationalistiska tidskrift. Den kommer ut en gång i månaden och du väljer själv om du vill få hem den tryckta upplagan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 363 times, 1 visits today)