Skriven av 09:20 Kultur

Vänstern och kapitalet sitter i samma båt

Björn Björkqvist funderar över detta med att vänstern och rovkapitalet kan med att klia varandras ryggar.

UR NATIONALISTEN NR. 6 | Jag tittar på bilder från Portland där demonstranter är i full färd med att sätta eld på en HM-butik. Det är klart att man tittar lite extra. HM är ett svenskt företag. Som svensk har man ibland sett hur svenska mål valts ut. Bland annat utsattes Arla för hatiska kampanjer för några år sedan när det var någon av åtskilliga debatter om Muhamed-teckningar. En annan gång skulle svenska varor bojkottas i Israel för att Sverige tillåtit en judisk konstnär att göra ett konstverk om en palestinsk terrorist. Men det här är något annat.

Det här är en prenumerantexklusiv artikel. För att läsa den måste du teckna en prenumeration eller logga in. Du kan välja om du vill få hem tidningen i brevlådan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 156 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This