Skriven av 14:38 Ur ruinerna

Hoppsan, det var visst antifascister som var våldsbenägna igen

Så har vi precis lagt undan rapporten av Ranstorp och Ahlin som berättade för oss om hur farlig den “radikalnationalistiska” miljön i Sverige är. Därtill hörde vi Stefan Löfven i somras berätta att “rasistiska organisationer” ska förbjudas.

Då börjar polisen prata om utländska klaner som ägnar sig åt kriminalitet i Sverige. Och sedan löper muselmaner amok eftersom någon tänt på en bok de anser vara helig. Och som det inte vore nog ingriper polisen mot två bilar i Stockholm, som vid genomgång visar sig transportera batonger, järnrör och tårgas … och medlemmar i Antifascistisk aktion. Vem eller vilka de skulle ge sig på är oklart, men nog hade de något elakt planerat.

Rackarns…

På något sätt är det antagligen “rasisternas” fel trots allt. I sammanhanget vet vi att rasist är den som inte håller med de vänsterliberala dogmerna. Det är en betydande skara människor i Sverige, antagligen en tyst majoritet.

Som vanligt visar sig verkligheten vara etablissemangets värsta fiende. Allt fler inser det och många känner sig mer och mer bekväma med att säga det öppet också. Det är därför Löfven (med flera) vill förbjuda “rasister” att organisera sig. Att stampa med järnhälen är ett av deras sista utvägar … innan deras korthus faller.

Vill du läsa mer sådant här? Teckna en prenumeration på Nationalisten, Sveriges enda nationalistiska tidskrift. Den kommer ut en gång i månaden och du väljer själv om du vill få hem den tryckta upplagan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 177 times, 1 visits today)