Skriven av 10:08 Krönika, Ur papperstidningen

Hur ska vi kunna förlåta dem?

Nu när det inte går att se bort längre frågar sig de ansvariga: “hur kunde det bli så här” i Sverige? Eget ansvar finns inte alls tydligen.

UR NATIONALISTEN NR. 7 | Två svenska pojkar som just börjat gymnasiet kidnappas, torteras och våldtas av två utlänningar vid Solna kyrkogård. En lärare kidnappas efter att ha tillkallat polis när en utlänning burit vapen i skolan. Kriminella maskerade utlänningar håller ”rådslag” på ett hotell. Växjö sjukhus kräver möjlighet att kunna panikstänga alla dörrar med en knapp, efter hot från utlänningar. Arabisk klan upprättar vägspärrar med beväpnad personal i Göteborg.

När jag skriver de här raderna är detta bara några av de senaste dygnens händelser i det mångkulturella Sverige AB. Då har jag inte ens tagit med alla skjutningar och våldtäkter som blivit vardag i den fallerade staten.

På Twitter sitter politiker, proffstyckare och andra och ojar sig. Hur kunde det bli så här, frågar sig en moderat politiker. Jag saknar ord, konstaterar en politiskt kommentator på TV4.

Det som gör mig mest förbannad är egentligen inte övergreppen i sig. De är nämligen väntade. Nationalister har i evigheter förklarat att det är så här det kommer bli; att det här är den naturliga konsekvensen av det mångetniska, mångkulturella samhället. Nej, det som gör mig mest förbannad är alla dessa sossar, moderater, liberaler och socialister samt deras väljare och understödjare som sitter och låtsas som att det här är något som kommer likt en blixt från klar himmel.

De har medvetet drivit på massinvandring och mångkultur i snart 50 år, de har svartmålat varenda en som vågat säga emot, de har understött kriminella gatutrupper som misshandlat nationalister, attackerat dem i deras hem och saboterat deras möjlighet till fri informationsspridning. Och nu har de mage att sitta och oja sig?

Nej, det som gör mig mest förbannad är alla dessa sossar, moderater, liberaler och socialister samt deras väljare och understödjare som sitter och låtsas som att det här är något som kommer likt en blixt från klar himmel.

Det här är en prenumerantexklusiv artikel. För att läsa den måste du teckna en prenumeration eller logga in. Du kan välja om du vill få hem tidningen i brevlådan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 347 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This