Skriven av 14:11 Krönika, Ur papperstidningen

Hur ska våra barn kunna förlåta oss?

Dan Eriksson vill se ödmjukhet och ansvarstagande från alla som varit delaktiga i att skapa det samhälle våra barn lider i.

UR NATIONALISTEN NR. 8 | Att vara svensk i Sverige 2020 är att ständigt ha en måltavla på sin rygg; man vet inte när man kommer utsättas för svenskfientliga glåpord eller övergrepp. Det innebär också att det finns områden dit du inte kan åka; områden som kontrolleras av utländska gäng, stammar och klaner där ditt liv är i ständig fara om fel person ser dig vid fel tidpunkt. Motsvarande områden för utlänningar existerar inte; det finns inga helsvenska ”no-go-zoner” där det är livsfarligt för utlänningar att promenera på natten.

Det här är en prenumerantexklusiv artikel. För att läsa den måste du teckna en prenumeration eller logga in. Du kan välja om du vill få hem tidningen i brevlådan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 401 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This