Skriven av 12:37 Krönika, Ur papperstidningen

Katastrofalt med katastrofer

Det är inte redaktör Södermans välkomsttext till Nationalisten nummer 8 som är katastrofal, även om katastrofen är närvarande.

UR NATIONALISTEN NR. 8 | Jag måste erkänna att jag med åldern allt oftare känner att det inte vore helt dumt med en rejäl återställare. Jag menar alltså en herrejösseskatastrof värdig en Hollywoodfilm med samtliga actionhjältar från 1980-talet och regisserad av  Michael Bay och Peter Jackson. Jordens undergång, typ. Jordens undergång på ett hånfullt sätt, med sociala rättvisekrigare som kränks av kometen och sedan vrider sig i plågor när världen brinner. Det känns som att jag är beredd att offra allt jag håller kärt bara jag vet att det blir ett slut på all galenskap.

Sedan kommer jag till sans igen och tar itu med verkligheten.

Det här är en prenumerantexklusiv artikel. För att läsa den måste du teckna en prenumeration eller logga in. Du kan välja om du vill få hem tidningen i brevlådan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 123 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This