Skriven av 11:22 Ur ruinerna

Livstid för Tommie Lindhs mördare

Idag kom domen mot Abubaker Mohamad Awad som mördade Tommie Lindh och våldtog en ung kvinna i den döende mannens blod. Sudanesen hade innan mordet och våldtäkten anklagat både kvinnan som våldtogs och Tommie Lindh för att vara “rasister” eftersom han sett material från SD och AFS i Tommies lägenhet.

När Abubaker Mohamad Awad, efter fullbordad gärning, grips av polis är han hånfullt glad, vilket syns tydligt på bilderna ovan (från polisens förundersökning). Polisen hade larmats flera gånger av det kvinnliga offret, men dröjde ändå en och an halv timme innan de kom till platsen.

Redan från början agerade polis och åklagare aktivistiskt i ärendet. Till exempel förnekade åklagaren att Tommie Lindh mördats i samband med att han gick emellan för att skydda kvinnan. Rättsväsendet agerade så för att hjälpa massmedia att ta kontrollen över händelseberättelsen då offren var svenskar och gärningsmannen tillhör den skyddade gruppen “invandrare”.

Med fakta på bordet gick det dock inte att göra annat än att åtala sudanesen för de brott han gjort sig skyldig till. Idag kom domen och Abubaker Mohamad Awad fälls för mord, grov våldtäkt, våldtäkt, försök till grov misshandel och grovt olaga hot. Straffet blev livstids fängelse.

Det är i sig bra. Å andra sidan, han skulle aldrig varit i landet från första början; eller han borde åkt ut när han tidigare dömdes för sexuellt ofredande av en minderårig flicka; eller när han dömdes för ett annat brott…

Men han fick istället chans på chans på chans. Det slutade med mordet på Tommie Lindh. Och en vacker dag kommer Abubaker Mohamad Awad komma ut igen, som en fri man. Det är nämligen så det fungerar i AB Sverige.

Vill du läsa mer sådant här? Teckna en prenumeration på Nationalisten, Sveriges enda nationalistiska tidskrift. Den kommer ut en gång i månaden och du väljer själv om du vill få hem den tryckta upplagan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 1 215 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This