Skriven av 08:17 Krönika, Ur papperstidningen

“Slutmålet blir att folket på sätt och vis förslavas”

Vid närmare eftertanke visar det sig att det som “våra ledare” gör faktiskt är precis det motsatta de säger, menar Jalle Horn.

UR NATIONALISTEN NR. 7 | Lögnmedia har i fyra års tid dagligen prånglat ut hur Donald Trump genom fulpopulistiska budskap tillskansat sig maktbefogenheter med det egentliga syftet att berika sig själv, eller möjligtvis bara göra något allmänt dåligt. Allt medan de demokratiska politikerna är hyvens killar och tjejer som gör allt för hela folket och kämpar för den s.k. demokratin.

Inget kunde vara felaktigare. Som vanligt är allt tvärtom. Inte att Trump är guds bästa barn eller USAs bästa politiker. Men att demokraterna skulle vara det. Och detsamma gäller de kadrer av europeiska politiker som klandrar Trump vid varje chans och hyller demokraterna än oftare.

Demokraterna och deras europeiska socialliberala polare har nämligen samma målsättning – just att avskaffa den s.k. liberala demokratin. Vi känner väl till Clintonklanens försök att via ”välgörenhetsorganisationer” – så döljer de sig alltid, dessa mygelgoda fifflare, bakom allt från välgörenhet till FN och mest av allt orden demokrati och fred – tillskansa sig pengar, makt och evigt politiskt inflytande. Familjen Bidens skumraskaffärer i bl.a. Ukraina är lika känt, ofattbart lukrativa affärsfördelar via politiska positioner.

Det här är en prenumerantexklusiv artikel. För att läsa den måste du teckna en prenumeration eller logga in. Du kan välja om du vill få hem tidningen i brevlådan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 157 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This