Skriven av 10:08 Ur ruinerna

Allt mer poppis att ge sig på kyrkor

Varför ska en sekulär svensk ateist bry sig om att en kyrka vandaliserats? För att kriget mellan civilisationerna kräver det kanske?

Vi vet att attacker mot kristna kyrkor i Europa har ökat drastiskt under senare år. Att det beror på att Kristushatande invandrare kommit till vår kontinent är uppenbart. Judarna är förvisso också Kristushatare, men de har lärt sig att tygla detta till skillnad från andra. Att det skulle röra sig om satanister, eller militanta ateister (vänsterblivna framförallt) är heller inte det mest troliga. Inte heller kan vi tro att Katolska ligan fått ett uppsving och ger sig på protestantiska kyrkor i Sverige, eller att hardcore protestanter tagit sikte på Katolska kyrkan i landet.

Nej, det faktum att Katolska kyrkan i Göteborg vandaliserades för några dagar sedan och att Backa kyrka i Hisingsbacka drabbades av brandattentat under natten (samt att åtskilliga fler kyrkor i Sverige utsätts för skadegörelse och anlagda bränder) beror på att de symboliserar något som somliga hatar: det vita kristna västerlandet.

Även om den ateistiska svensken i gemen värjer sig mot att kallas kristen så är hon det i andras ögon; svensken är kristen och Sverige är ett kristet land om du frågar våra motståndare i detta civilisationernas krig (ett krig våra fiender vet utkämpas, medan vi själva inte riktigt är på det klara med det).

Även om den ateistiska svensken i gemen värjer sig mot att kallas kristen så är hon det i andras ögon; svensken är kristen och Sverige är ett kristet land om du frågar våra motståndare i detta civilisationernas krig…

Det är när vi inte förstår det som vi fortsätter att förlora.

Ett attentat mot en moské får varje saracen att rasa, vare sig de tror på Allah och hans profet eller inte. Moskén, tron och kulturen betyder något för dem. När en kyrka vandaliseras så rycker vi mest på axlarna. Budskapet till motståndarna är tydligt, gör var ni vill mot oss.

Ostraffad ondska är fortsatt ondska, brukar man säga. Principen är klar. Om svensken inte reagerar utan fortsätter tillåta att trampas på, så kommer fler fötter att trampa på oss och till sist är vi jämnade med marken, utplattade och besegrade. Det behöver dock inte vara så, det beror helt och hållet på oss sjäva.

Vill du läsa mer sådant här? Teckna en prenumeration på Nationalisten, Sveriges enda nationalistiska tidskrift. Den kommer ut en gång i månaden och du väljer själv om du vill få hem den tryckta upplagan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 124 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This