Skriven av 10:35 Krönika, Ur papperstidningen

Blir det revolution denna vinter?

Den andra coronavågen är över oss och åter igen stängs samhällen ner. Kommer folken acceptera det denna gång? Dan Eriksson hoppas inte det.

UR NATIONALISTEN NR. 9 | Livet i Sverige 2020 har varit något av en bubbla. Samtidigt som stora delar av världen låst in sina befolkningar har svenskarna kunnat leva vidare sina liv ungefär som vanligt. Visst, vi får inte gå på fotboll och många har fått jobba hemifrån. Samtidigt har vår regering tryckt nya pengar och delat ut till folk, vilket räddat många företag undan konkurs under tiden de inte kunnat operera som vanligt. Staten tog över kostnaden för sjukskrivningar, korttidsarbete infördes för att fler skulle behålla jobbet och en rad andra åtgärder genomfördes för att minska effekterna av restriktionerna. Mycket av detta är bara ett sätt att skjuta katastrofen på framtiden, men det är trots det ett effektivt sätt att minska smällen kortsiktigt.

Det här är en prenumerantexklusiv artikel. För att läsa den måste du teckna en prenumeration eller logga in. Du kan välja om du vill få hem tidningen i brevlådan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 346 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This