Skriven av 12:14 Kultur, Ur papperstidningen

Generation Z och traditionens återkomst

Häng nu inte läpp om det känns dyster. Allt tyder på att nationalismen kommer växa sig ännu starkare framöver.

UR NATIONALISTEN NR. 9 | I samband med att den svenska staten vänt sig mot det svenska folket har svenskar i alla åldrar drabbats, om än på olika sätt. De äldsta drabbas till exempel av att äldreomsorgen används som sysselsättnings- och integrationsprojekt, , personal som skulle ta hand om våra äldsta hade under coronapandemin inte alltid förmågan att lära sig ”basala hygienrutiner”. Vad gäller sveket mot de unga svenskarna kan man, utöver att deras arv skänks bort, identifiera demografiska, kulturella och kriminologiska aspekter.

Det här är en prenumerantexklusiv artikel. För att läsa den måste du teckna en prenumeration eller logga in. Du kan välja om du vill få hem tidningen i brevlådan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 371 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This