Skriven av 19:46 Ur ruinerna

Måtte media lida sotdöden

Troligen förlorar Donald Trump valet i USA. Kanske har valfusk pågått. Vi vet att många aktivister har nästlat in sig i valsystemet. Men fusk blir svårt att bevisa, och oftast är myglet relativt marginellt i det stora hela.

Med de senaste fyra åren färskt i minnet p.g.a. valet måste vi dra samma slutsats som vi gjort så många gånger förr. Den stora skurken i sammanhanget är inte eventuellt valfusk. Skurken är propagandan – närmast av terroristisk art. Som vi alla vet har 95 procent av media i både USA och västvärlden dagligen klandrat Donald Trump och målat upp honom som en hiskelig bandit.

Det är faktiskt inte något undantag den här gången. Sverigedemokraterna här på hemmaplan har löpt samma gatlopp, även om media in i det sista har varit hårdare och elakare mot Trump. Kanske är Sverige (bredvid USA) värst, men samma sak har skett i de flesta europeiska länderna gentemot nationalistiska partier och opinionsbildare. Propagandan och hatstormen har varit enorm så fort ett sådant parti har dykt upp.

Visst ska vi klandra Joe Biden, t.ex. att han är så innästlad i det politiskt korrupta etablissemanget man över huvud taget kan vara efter 47 år i smeten och sonens affärer, att han är svag för vänsterkrafter, att han gynnar cancel culture m.m. Precis som vi klandrar våra egna politiker.

Men viktigast är att gå hårt åt smutsmedia. Och lika mycket sociala medier. Det är trots allt de som har fått Biden till president – om han nu väl hamnar i Vita huset – och det är de som dagligen fyller det offentliga rummet med lögner och hat. Därför måste vi kämpa för att minska Facebooks och Twitters makt samt minska dagstidningarnas och etermediernas inflytande.

Den som orkar kan förstås skicka eviga klagobrev till SVT och AB. Men det enklaste motståndet är att ge fan i skiten. Läs inte sportnyheter på Aftonbladet. Gå till Eurosport eller allsvenskans hemsida istället. Köp över huvud taget inte någon blaska. Klicka absolut inte på någon länk till Expressen eller DN. Oftast står där ändå inte något som inte redan står i rubriken. Skryt för bekanta att du inte har sett på SVT eller fyran på evigheter eftersom det bara är rappakalja. Skryt om att facebook, instagram och hela skräpet inte är värt en gäspning och att du därför väljer bort det för intressantare saker.

Det är enda sättet att i längden få bort den terroristiska propagandan och de smutsliga lögnerna. I längden finns det också ett mycket viktigare skäl. Systemmedia och sociala media kämpar för att byta ut svenskarna, för att skrämma dem genom sin cancel culture och politisk korrekthet, för att få svenskar, européer och amerikaner på knä. I längden är  varje klick på sociala mediesajter och blaskorna att begå självmord. Låt istället smutsmedia lida sotdöden.

Vill du läsa mer sådant här? Teckna en prenumeration på Nationalisten, Sveriges enda nationalistiska tidskrift. Den kommer ut en gång i månaden och du väljer själv om du vill få hem den tryckta upplagan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 90 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This