Skriven av 16:21 Ur ruinerna

Vänstern i Göteborg vill ge “ensamkommande” jobb – så de får stanna i Sverige

Som Nationalisten kunde rapportera om i september i år ägnade sig Halmstad kommun åt att bryta mot kommunlagen genom att ge “ensamkommande” fast anställning direkt, så att de inte skulle riskeras att utvisas enligt gymnasielagen.

Nu läggs samma förslag i Göteborg. Bakom det står – kan du räkna ut det själv? – Vänsterpartiet, Miljöpartiet och Feministiskt Initiativ. “Det handlar om liv och död” ylar de och kräver att kommunen helt sonika ger alla berörda fast anställning utan krusiduller.

När den aktivistiska agendan hamnar i kläm med lagen är det bara att försöka kringgå det sistnämnda. Att det är V, MP och FI som gör det är väl ingen förvånad över. De låter inget stå i vägen när idéerna ska förverkligas. Det är en viktig lärdom att dra. Också i händelse av ett politiskt maktskifte så kommer vänstern aktivister att – med alla till buds stående medel – arbeta för sin svenskfientliga agenda.

De måste bekämpas. Överallt och alltid.

Vill du läsa mer sådant här? Teckna en prenumeration på Nationalisten, Sveriges enda nationalistiska tidskrift. Den kommer ut en gång i månaden och du väljer själv om du vill få hem den tryckta upplagan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 133 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This