Skriven av 14:45 Ur ruinerna

Förnekade muslimskt folkmord – avgör om svenskar får ha vapen

Exakt när myndigheter i Sverige frångick att man måste kunna prata begriplig svenska för att få arbeta hos dem är svårt att veta. Men så är det. 

Vare sig det handlar om handläggare som medborgaren kan tvingas möta öga mot öga, eller någon ur den ändlösa samlingen av ansiktslösa telefonsvarare av kött och blod man råkar ut för när frågan inte kan lösas genom att läsa FAQ-delen på den mediokra hemsidan, så är det lögn att begripa ”hjälpen”. Oftast tvingas man lägga på och försöka igen.

Det känns hopplöst även om det fortfarande är så att huvuddelen av de som svarar är svenskar och oftast fullt begripliga. Vi vet alla att just den offentliga sektorn är den som kvoterar in utlänningarna och Sverige fylls på med nya sådana hela tiden.

Värre blir det också när utlänningar med egen agenda hamnar på myndigheternas stolar. Flera fall har avslöjats där anställda på Migrationsverket låtit sig bestickas. I andra fall hjälper man bara en klanmedlem eller någon ur tjocka släkten.

Tag till exempel Derya Uzel Senir, tidigare riksdagskandidat för Miljöpartiet. Tidigare, eftersom hon sparkades ut ur partiet 2016 efter att ha förnekat det muslimska folkmordet på armenier. Att göra så brukar vara ett kännetecken på en mer hårdför muslimsk inställning. Det blev också slutet på den politiska karriären. Så, vad har hon gjort sedan dess?

Fria Tider har intresserat sig för detta och kunde här om dagen berätta att Derya Uzel Senir numera arbetar hos polisen som vapenhandläggare. Hon är alltså en av dessa byråkrater som bestämmer om personer ska få äga vapen eller inte.

Hur klokt det är med tanke på hennes bakgrund kan man fråga. Det gör Fria Tider också, men de får inga svar från polisen. Vi får väl helt enkelt lita på att hon tar sitt ansvar och sköter sitt jobb.

Vill du läsa mer sådant här? Teckna en prenumeration på Nationalisten, Sveriges enda nationalistiska tidskrift. Den kommer ut en gång i månaden och du väljer själv om du vill få hem den tryckta upplagan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 732 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This