Skriven av 11:18 Sverige

Håll dig nära Alex Voronov – liberala knytnävsslag utlovas

Liberalen Alex Voronov bröstar upp sig och utlovar “återkommande knytnävsslag” mot SD. Eller? Oavsett bör man tänka innan man postar.

I en tweet från den 27 december söker (och får) den liberale politiska redaktören Alex Voronov uppmärksamhet då han skriver:

“För övrigt håller jag med Sabuni om att SD inte ska isoleras. I dessa tider vet vi att isolera är att avskärma, undvika närkontakt. SD bör i stället hållas på lagom avstånd för viss typ av närkontakt – återkommande knytnävsslag.”

Vad menar han egentligen? Det är upp till läsaren att avgöra för själv kommer han så klart inte säga vare sig bu eller bä.

Antingen menar han att SD ska hållas på lagom avstånd eftersom de utdelar återkommande knytnävsslag; eller så vill han hålla SD på lagom avstånd för att själv kunna utdela dessa återkommande knytnävslag.

Enligt vidare tweet verkar Voronov definiera sig som revolutionär (eftersom han ser liberalismen som en revolutionär ideologi), men inte heller detta avslöjar vad han menar med tweeten. Det är i sig själva orsaken till att han skriver som han gör.

Liberalen Alex Voronov bröstar upp sig och utlovar "återkommande knytnävsslag" mot SD. Eller gör han det? Oavsett bör man tänka innan man postar. Klicka för att Tweeta

Om vi ska spekulera det nog så att Alex Voronov, precis som de flesta vänsterliberaler, absolut anser att SD:are med flera förtjänar “återkommande knytnävsslag”. Våld är till sist den enda lösningen när alla andra metoder försökts utan framgång.

Själv avser han kanske inte att utdela knytnävsslag, eller vem vet? Antagligen inte. Därför vränger han ordet på ett sätt som river ner applåder, skratt, fördömanden – och kanske en eller annan som känner sig styrkt i sin vilja att använda våld mot oliktänkande. Problemet är dock att det kanske inte är en som tillhör Voronovs lag. Att uppmana till våld – ja, Voronov gör det på ett sätt som inte går att komma åt – kan slå precis hur som helst. Därför är det bäst att avstå och hålla sig till att konstatera rätten till självförsvar.

För hur slutar det om folk som inte håller med liberalen Voronov i tid och otid skriver att “Alex Voronov bör i stället hållas på lagom avstånd för viss typ av närkontakt – återkommande knytnävsslag”?

Vill du läsa mer sådant här? Teckna en prenumeration på Nationalisten, Sveriges enda nationalistiska tidskrift. Den kommer ut en gång i månaden och du väljer själv om du vill få hem den tryckta upplagan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 213 times, 2 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This